Няма българин, който да смята, че Николай Габровски сам реди своя

...
Няма българин, който да смята, че Николай Габровски сам реди своя
Коментари Харесай

ПП наглеят: Меси бие сам дузпите, а Борисов кани фен да му я изиграе

Няма българин, който да счита, че Николай Габровски самичък реди своя кабинет. Само че същинският Меси, когато би трябвало, излиза и бие дузпата самичък, до момента в който Бойко Борисов предложения почитател от трибуната да пристигна да бие неговата.

Това съобщи Настимир Ананиев, зам.-председател на " Продължаваме промяната " пред БНР.

Манталитетът на Борисов е подобен, че той би трябвало да е  " на всяка гозба мерудия ", коментира Ананиев и попита по какъв начин си представяме да бъде определен министър без знанието и утвърждението на Бойко Борисов. Българският Меси обича да употребява лица на заем и няма да се учудя, в случай че забележим лица, близки и до нас, в този кабинет, добави зам.-председателят на Политическа партия.

Защо Борисов не желае да признае, че това е кабинет на ГЕРБ, а не цивилен, какъвто го показва, пита Ананиев и уточни, че на хората им е ясно, че кабинет на ГЕРБ, който трансформира кадровата политика на партията, е неосъществим.

" Ще има едни хубави лица, които ще са на терен, само че ще би трябвало да погледнем кои ще са техните зам.-министри ", обезпокоен е депутатът.

Настимир Ананиев разяснява и президента, който съгласно него трябва да смени огромна част от служебните министри, включително и премиера, тъй като не си вършели работата.

По думите на Ананиев, в случай че кабинетът " Петков " към момента работеше, България щеше да бъде призната в Шенген. Управлението на ГЕРБ употребява политиката на боязън, поради който ни стопираха и Нидерландия, уверен е депутатът от Политическа партия.

След като стана ясно, че Австрия и Нидерландия са против евентуално участие на България в Шенгенското пространство, служебният министър председател трябваше да се срещне надлежно с канцлера и премиера на страните, съобщи Ананиев и добави, че ако един министър председател не може да промени нищо, той не би трябвало да е министър председател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР